Kruidenwandeling

Graag ga ik met jou de natuur in, om samen te ontdekken wat er allemaal groeit en bloeit. En vervolgens vertel ik je wat je met de planten kunt doen.

Een kruidenwandeling vindt plaats in een klein groepje, maximaal 6 personen, zodat ik alle tijd voor jullie heb. Je kunt zelf een groepje samenstellen, of deelnemen aan een open wandeling. De wandeling duurt ongeveer 2 uur, inclusief kennismaking en een thee van vers geplukte planten. Vervolgens lopen we een stuk door de natuur. De afstand zal niet groot zijn, omdat we regelmatig stilstaan bij wat we zien.

Na afloop is er de mogelijkheid om zalven, leuke boekjes en kaarten te kopen. Betalen kan digitaal via een betaalverzoek, of contant. De prijzen ervan zijn te vinden in de informatiebrief die wordt verstuurd na je aanmelding voor een wandeling.

Prijs kruidenwandeling
Privé€25,- per persoon, vanaf 3 personen
Open wandeling€20,- per persoon

Op een van onderstaande data kun je meedoen aan een open kruidenwandeling. Je ontvangt na inschrijving de details over de locatie en andere praktische informatie. Om mee te doen met een wandeling stuur je een berichtje via de contactpagina, met daarin de datum van de wandeling en met hoeveel personen je wil meedoen. Je kunt me uiteraard ook een mailtje sturen.

Data kruidenwandeling
Maandag 2 oktober, 09.30 – 11.30

Wil je liever een privéwandeling? Dat kan natuurlijk ook! Vanaf drie personen organiseer ik een wandeling voor alleen jouw gezelschap. Stuur me daarvoor een berichtje, dan kijken we samen naar een geschikte datum en locatie. Heb je een groep van meer dan 8 personen? Dan maak ik voor jullie een speciaal aanbod.